Werkwijze

Intern beginnen = Extern winnen

JE Salespartner heeft de succesformule Intern beginnen = Extern winnen ontwikkeld voor  zelfstandige ondernemers (ZZP’ers) en MKB- bedrijven binnen de Benelux De kracht van deze formule schuilt in het DNA van uw bedrijf. Het DNA van uw bedrijf heeft uw bedrijf gebracht tot het huidige niveau. Waarom zou u iets dat jarenlang goed was nu opeens radicaal veranderen? Intern beginnen = Extern winnen richt zich op radicale verbeteringen in plaats van radicale veranderingen. Hoewel lange termijn doelstellingen belangrijk zijn voor een onderneming om de richting en ambitie te bepalen, is het voor veel bedrijven noodzakelijk op korte termijn resultaat te behalen.

JE Salespartner maakt gebruik van een bedrijfsscan om de interne organisatie in kaart te brengen. Hiermee worden de kernwaarden, het DNA,  van de onderneming  inzichtelijk. Door welke factoren wordt uw succes bepaald? Welke factoren belemmeren uw groei? Wat zijn de sterke kanten van uw bedrijf en product?  Een bedrijfsscan verschaft ons inzicht in collega’s, bedrijfsprocessen, (nieuwe) producten, afnemers / klanten en communicatiemiddelen. Hiermee leggen we een basis voor het bewerkstelligen van marktgroei.

Wij bekijken hoe u de administratie heeft geregeld en of het hele traject van offerte naar opdrachtbevestiging adequaat functioneert. Maar ook nemen wij de calculatie onder de loep. Tijdens dit hele proces nemen wij actief deel aan de uitvoering. Door structuur in de processen aan te brengen, vergroot u de effectiviteit van uw onderneming.

Hoe wilt u zich positioneren in de markt? Klopt het beeld dat externe doelgroepen hebben met de identiteit van de organisatie? Het opbouwen van een sterk imago begint bij de identiteit van uw onderneming. Wat wilt u bereiken, wat wilt u betekenen voor de doelgroep en hoe onderscheidt u zich ten opzichte van de concurrentie? Dit zijn de kernwaarden, het DNA van de organisatie. Intern beginnen: focussen op de identiteit van de organisatie.

JE Salespartner voorziet uw bedrijf van een sterk imago, brengt uw doelgroep in kaart en ontwikkelt een strategie om de doelgroep efficiënt te bewerken. JE Salespartner zet zijn commerciële kracht in voor het actief bewerken van de doelgroep. Met de commerciële kracht van JE Salespartner in combinatie met de vakkennis binnen uw organisatie wordt de kracht gebundeld tot een sterkere onderneming.  Radicale verbeteringen zonder radicale veranderingen. JE Salespartner helpt u bij het omzetten van aanwezige groeikansen in concrete resultaten.