Over ons

Uw bedrijf naar een hoger niveau

JE Salespartner begeleidt zelfstandige ondernemers (ZZP’ers) en MKB- bedrijven binnen de Benelux naar een hoger niveau van bedrijfsvoeren. Wij werken voor bedrijven die toe zijn aan de volgende stap van ondernemen. Wij zijn uw sparringpartner met een hands-on mentaliteit en kennis van (uw) zaken.

JE Salespartner is in dit proces actief betrokken bij de onderneming. Wij gaan verder dan uitsluitend een adviserende rol. Wij zijn uw hands-on sparringpartner die gedurende een afgesproken periode uw steun en toeverlaat is. Een overgroot deel van de dagelijkse uitvoering van commerciële en management activiteiten staan wij aan uw zijde. Daarin verschilt onze werkwijze van een commercieel advies- reclamebureau. Tot de doelstellingen zijn behaald en uw onderneming naar een hoger plan is getild, blijven wij uw partner.

De succesvolle strategie van JeSalespartner richt zich op de sterke punten van uw onderneming. Wij maken gebruik van de kernwaarden, het DNA, van uw bedrijf. De kernwaarden hebben uw bedrijf jarenlang gebracht tot waar het nu staat. Het DNA van het bedrijf was de garantie voor succes in het verleden. Maar het is ook de garantie voor succes in de toekomst. De succesvolle strategie Intern beginnen = Extern winnen is gebaseerd op het detecteren van het DNA van de organisatie. Met dit krachtig middel brengen wij uw onderneming naar een volgend niveau.

Uw visie is helder. Uw doelstellingen absoluut haalbaar. Toch blijken ze in de praktijk moeilijk te kunnen worden gerealiseerd. Uw bedrijf heeft jarenlang op de koers van vakkennis en het leveren van kwaliteit kunnen varen maar opeens lijkt dit niet meer (voldoende) te werken. De resultaten stagneren of vallen negatief uit. Moet het roer helemaal om? Alles radicaal veranderen wat jarenlang succesvol werkte? Waar u moet beginnen om uw onderneming naar een volgend niveau te brengen? JE Salespartner is het antwoord.

Lange termijn doelstellingen zijn belangrijk voor een onderneming om de richting en ambitie te bepalen. Echter, radicale verbeteringen starten altijd met directe acties en zichtbare resultaten. In onze projecten besteden wij veel aandacht aan snel en zichtbaar resultaat.