Relaties

Relatienetwerk:

Om onze missie te realiseren maken wij gebruik van ons relatienetwerk. Relaties die actief zijn binnen uw sector, en weten wat er binnen uw branche speelt. Het relatienetwerk is zeer waardevol voor nieuwe opdrachten binnen uw onderneming. Wij brengen onze relaties met elkaar in contact zodat er een mogelijkheid voor cross-selling ontstaat. Nieuwe opdrachten binnen ons relatienetwerk zorgen voor een boost voor uw onderneming. Op deze manier levert ons relatienetwerk concrete opdrachten op voor de bedrijven waar wij voor werken.

JE Salespartner beschikt over een uitgebreid netwerk van vakmensen. Voor diverse projecten maken wij gebruik van de diensten van deze professionals. Hierbij kunt u denken aan vakmensen werkzaam in uw sector of mensen die ingezet moet worden voor uw project.
Zoals webdesigners, maar ook vakmensen die in staat zijn gestalte te geven aan de uitvoering van uw Communicatieplan. JE Salespartner treedt hierbij op als coördinator zodat de werkzaamheden op een constructieve wijze op elkaar afgestemd worden.

Krijgt uw bedrijf het extra druk of ontstaat er door langdurige ziekte of zwangerschap een personeelstekort, dan kunnen wij professionele krachten leveren. Door ruime werkervaring in sales, management, webdesign, backoffice en project coördinatie kan uw bedrijf snel verder
en gestelde doelen waarborgen.

Budgettering, planning, uitvoering en financiële afhandeling van toegewezen projecten, waarbij de vooraf gestelde rendementen kunnen worden gewaarborgd.

Taken en werkzaamheden zoals:
Communicatieplan,
   => Identiteit
   => DNA
   => Positionering & Strategie
Branding
Communicatie
Webdesign