Profiel Eddy Jutte

Het ondernemen zit bij Eddy Jutte in het bloed. Hij groeide op in een familie van ondernemers, succesvol in het drijven van handel. De basis voor het ondernemen en de inzichten die hiervoor nodig zijn, werden hierdoor al vroegtijdig gevormd.

Als Hoofd Tekenkamer / Projectcoördinator bij een Staalconstructiebedrijf maakte Eddy na zijn studie Werktuigbouwkunde/Bedrijfskunde kennis met constructiewerk. Het coördineren van projecten en het werken op de tekenkamer bleken een goede leerschool te zijn die een basis hebben gelegd waar Eddy nu nog profijt van heeft.

Om zich als persoon verder te kunnen ontwikkelen maakte Eddy Jutte de overstap naar een groter Staalconstructiebedrijf. Hij begon opnieuw onderaan de ladder en beklom deze door hard te werken naar een hoger niveau in zijn carrière. Op de commerciële afdeling bekwaamde Eddy Jutte zich verder op het gebied van calculeren, acquisitie en handeldrijven. Eddy Jutte groeide door naar de functie Salesmanager en nam plaats in het managementteam van het Staalconstructiebedrijf.

Eddy Jutte heeft zich door hard werken enorm kunnen ontwikkelen. De verantwoordelijkheid voor grote projecten en de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling hebben Eddy gevormd tot de persoon die hij nu is: zelfstandig ondernemer met een frisse kijk op het bedrijfsleven.

Voortbouwend op zijn expertise als calculator en salesmanager is Eddy  in staat bedrijven naar een hoger niveau te tillen. Daarbij niet alleen gebruikmakend van zijn ervaring in calculeren, acquisitie en communicatie maar bovenal ook van zijn uitgebreid relatienetwerk in de Infra- en Bouwsector.

Portfolio

Als ondernemer is Eddy Jutte voortvarend gestart. Met JE Salespartner zijn succesvolle projecten gerealiseerd met toepassing van de strategie Intern beginnen = Extern winnen.  We hebben een paar projecten voor u uitgelicht in onze Portfolio.

Contact

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw onderneming contact op met JE Salespartner.