JE Salespartner is in 2010 opgericht door Eddy Jutte. De naam JE Salespartner is afgeleid van: Jutte Eddy Sales, Partnerschap en Management. Je partner als het op sales aan komt. Voor meer historie kunt u hier verder lezen.

Onze missie

JE Salespartner is sparringpartner met een duidelijke hands-on mentaliteit voor zelfstandige ondernemers (ZZP’ers) en MKB- bedrijven binnen de Infra- en Bouwsector. Dit realiseren wij door vergaand binnen de organisatie bestaande structuren te beoordelen en te verbeteren. Radicale verbeteringen leiden tot snel en zichtbaar resultaat en leiden bedrijven naar een hoger niveau van bedrijfsvoeren. Daarnaast zijn we partner voor bedrijven die na hard werken een keer willen sparren met een partner die hen verstaat en begrijpt. Een partner die in staat is om met een helicopterview de problemen van verschillende kanten te beschouwen, maar ook aan details aandacht geeft en daarnaar handelt.

Relatienetwerk: hoe komt u aan nieuwe opdrachten?

Om onze missie te realiseren maken wij gebruik van ons relatienetwerk. Relaties die actief zijn in de Infra- en Bouwsector en weten wat er binnen uw branche speelt. Het relatienetwerk is zeer waardevol voor nieuwe opdrachten voor uw onderneming. Wij brengen onze relaties met elkaar in contact zodat er een mogelijkheid voor cross-selling ontstaat. Nieuwe opdrachten binnen ons relatienetwerk zorgen voor een boost voor uw onderneming. Op deze manier levert ons relatienetwerk concrete opdrachten op voor de bedrijven waar wij voor werken.

Portfolio

Als partner in sales heeft JE Salespartner een aantal projecten op haar naam staan die we graag onder uw aandacht willen brengen. We hebben er een paar uitgelicht in onze Portfolio.

Contact

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw onderneming contact op met JE Salespartner.